top of page

Reklamirajte se na
Makarskoj Rivijeri!

KAKO RADIMO?

Zanimljivim i relevantnim sadržajem "gađamo" ciljanu publiku, dajemo im savjete i upute za što jednostavniji odmor, osluškujemo njihove potrebe i prezentiramo im sadržaj koji će im biti od koristi, bilo da traže smještaj ili restoran, ili žele na izlet brodom. Odgovaramo na njihove upite, i pokušavamo rješiti sve nedoumice. Tako njihov odmor postaje jednostavniji, a naši pratitelji zadovoljniji. 

ŠTO RADIMO?

Naši pratitelji putuju i često se pridržavaju naših preporuka i savjeta. All in Makarska Riviera se temelji na promicanju Makarske rivijere putem naših društvenih mreža i ove web stranice, ali i našeg besplatnog mobilnog vodiča. Makarska rivijera (kao i svaka druga rivijera) sastoji se od mnogih manjih i većih gradova, sela i zaselaka, koji na sve načine gravitiraju prema njezinom središtu - Makarskoj. Zato želimo promovirati cijelu rivijeru kao jedinstveno tržište, umjesto više odvojenih, ali uvijek apostrofiramo posebnosti svakog mjesta, grada ili zaseoka! All in je započeo sa radom već početkom 2014. godine, i od tada je postao jedan od najčešće korištenih mobilnih vodiča usmjerenih na putovanja Makarskom rivijerom. Krajnji cilj All In -a je pokazati što Makarska rivijera nudi.

 

BLOGERI I PUTNICI

Želimo potaknuti druge blogere i fotografe da nam se pridruže. Ako trenutno čitate ove stranice, svjesni ste da je povezani sadržaj najvrjedniji sadržaj. Najveća prednost je to što su veze zasnovane na sadržaju prirodne i relevantne, pa ako vašem blogu treba pojačanje, a volite putovati, slobodno nas kontaktirajte.

 

OGLAŠAVANJE I PARTNERSTVO
Važno je biti viđen, a ako razumijete važnost digitalnog marketinga, rado ćemo surađivati. Bez obzira nudite li privatni smještaj, vlasnik ste restorana, turistički agent ili vodič, upravitelj hotela ili kustos muzeja, ako želite biti dio platforme digitalne Makarske rivijere, slobodno nas kontaktirajte.

 

JAVNE SLUŽBE
Turističke zajednice također su dobrodošle da se pridruže našoj platformi Makarska rivijera. Smatramo ih važnima, te neizbježnim i poželjnim partnerima u dovršavanju ovog vodiča bez čije suradnje ovaj projekt neće biti najbolji. 

Koristimo sve digitalne kanale za prezentaciju svih sadržaja na Makarskoj Rivijeri. Instagram i Facebook, Google i web - sve povezano sa našom mobilnom aplikacijom (besplatna za preuzimanje), kako bismo naše partnere reklamirali na svim platformama!

all-in-makarska-riviera-logo.png
Android-Icon-Makarska-Riviera.png
iOS-Makarska-Riviera.png
Postanite partner
arrow&v
arrow&v
arrow&v

Brojevi

100 000 +

Broj pratitelja na društvenim mrežama

15 000+

Preuzimanje mobilne aplikacije

1 M

Doseg na društvenim mrežama

Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
bottom of page