Sjaj u tami: Ljetna pozornica

Updated: Nov 2, 2020

#Koncert #MassimoSavic #Makarska #Ljeto2020 #LjetnoKino


Neponovljivi i osebujni Massimo pocetkom kolovoza stiže na pozornicu makarskog ljetnog kina. Koncert je zakazan za ponedjeljak 03.08. u 21 sat, a ulaznice možete nabaviti online ili u agneciji Marivaturist.


ONLINE ULAZNICE I DODATNE INFORMACIJE

Takoder, na dan koncerta - ulaznice cete moci kupiti i na ulazu ljetne pozornice, a za one koji Makarsku posjecuju po prvi put, prekrasno makarsko ljetno kino se nalazi u samom centru grada, pored crkve Svetog Filipa. Za još detaljnije pretraživanje Makarske Rivijere, ostalih dogadanja i vaznih informacija, preuzmite naš mobilni vodic All in Makarska Riviera, besplatan za sve Android i iOS smartphone!


Baš na ovoj pozornici, pod vedrim nebom, Massimo je makarane oduševio i 2017. Tada je nastupao u sklopu Makarskog kulturnog ljeta, a ništa manje od njega ne ocekujemo i ovaj put!


S obzirom na odredene regulative i moguca organicenja broja ulaznica u vezi organizacije javnih okupljanja, te moguce promjene u rasporedu, preporucujemo da svoje ulaznice rezervirate na vrijeme!


O Massimu je teško pisati, puno toga je ovaj glazbenik u svojoj dugogodišnjoj karijeri vec napisao, ali treba istaknuti posebnost na hrvatskoj glazbenoj sceni gdje je Massimo nagraden s cak 10 nagrada Porin u kategoriji “Najbolja muška vokalna izvedba”. Jedan od Massimovih prepoznatljivih romanticnih koncerata ce biti i ovaj u Makarskoj. Ne propustite uživati u 90 minuta ciste emocije uz glazbu i stihove pod makarskim zvjezdanim nebom.
Organizatori: MusicTime / Massimo Fotografija najave: Facebook / Music Time

Naslovna fotografija: Wikipedia (Romanski photo)

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Android-Icon-Makarska-Riviera.png
iOS-Makarska-Riviera.png

Join Our Mailing List